New Flash: Galantis – No Money

New Flash: Galantis – No Money

mei 1, 2016 0 Door Flash NL
Galantis is een Zweeds muziekduo (2012 tot heden) bestaande uit Christian Karlsson en Linus Eklöw. In Nederland kwam de band voornamelijk in de belangstelling door hun single Runaway (U & I). Dat nummer behaalde in de Nederlandse Top 40 de eerste positie (gedurende een week) en werd ook gekozen tot de 3FM Megahit.
Samen met Andrew Wyatt en Pontus Winnberg vormt Karlsson sinds 2007 het trio Miike Snow. Daarmee stond hij in 2012 al een keer in de Top 40 met Paddling out. Karlsson werkt sinds 2000 ook samen met Pontus Winnberg als het productieduo Bloodshy & Avant. Zij hebben onder andere When you look at me en AM to PM (Christina Milian) en Toxic (Britney Spears) geproduceerd. Eklöw is ook actief als Style Of Eye. Ook hij stond in 2012 een keer in de Top 40: samen met het duo Staygold en zangeres Pow scoorde hij met Wallpaper een Alarmschijf, die de zesde plaats behaalde. Hij werkte ook mee aan I love it van Icona Pop en Charli XCX.
De laatste single van het duo is No Money.